Τέλος ο Χατζηδάκης από τον Κολοσσό Ρόδου, έρχεται στην ΑΕΚ!

Τέλος ο Χατζηδάκης από τον Κολοσσό Ρόδου, έρχεται στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Μανώλης Χατζηδάκης αναμένεται να είναι η τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ.

Ο Μανώλης Χατζηδάκης, ένας παίκτης που σας είχαμε πει ότι ενδιαφέρει την ΑΕΚ, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου και αναμένεται να υπογράψει στην Ένωση.

Η νησιωτική ομάδα με ανακοίνωση της τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, αναφέροντας:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάνο Χατζηδάκη και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Τα δύο χρόνια της συνεργασίας μας ο Μάνος έδειξε επαγγελματισμό, βελτιώθηκε σε ατομικό επίπεδο και βοήθησε και εκείνος από την πλευρά του, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».

Πλέον ο δρόμος για την ΑΕΚ άνοιξε, αφού ο παίκτης είναι ελεύθερος και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει στην «Βασίλισσα». Ο Χατζηδάκης (23, 2.08) την φετινή σεζόν, που ήταν και η καλύτερη του επαγγελματική, αγωνίστηκε σε 23 αγώνες, με 4.8 πόντους και 2.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σε περίπου 9 λεπτά συμμετοχής. Έτσι επιστρέφει στην ομάδα που ουσιαστικά έκανε τα πρώτα του βήματα, την τριετία 2016-19.

Με την απόκτηση του Χατζηδάκη, ο Έλληνικός κορμός της ΑΕΚ θα έχει τέσσερα μέλη, με τους Φλιώνη, Καράμπελα και Νετζήπογλου, να βρίσκονται ήδη στην ομάδα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X