ΝΒΑ: Μένει στους Σανς ο Έιτον

ΝΒΑ: Μένει στους Σανς ο Έιτον
Photo Credits: INTIME

Ο Φρανκ Βόγκελ ξεκαθάρισε πως θέλει στο Φοίνιξ τον ΝτεΆντρε Έιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Φοίνιξ Σανς παρουσίασαν με λαμπρότητα και κάθε… επισημότητα τον νέο προπονητή της ομάδας. Ο Φρανκ Βόγκελ είναι και τυπικά ο νέος προπονητής των «Ήλιων» και το… μεγάλο αφεντικό σε αγωνιστικό επίπεδο. Εκείνος που θα αποφασίζει για όλα. Και όπως όλα δείχνουν την πρώτη πολύ σημαντική απόφαση για το «χτίσιμο» της ομάδας την έχει ήδη πάρει.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον ΝτεΆντρε Έιτον να βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο Βόγκελ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του είπε κάτι που άλλαξε τα δεδομένα. «Θέλω όλη η ομάδα να παίζει άμυνα. Αυτή ξεκινάει από τον σέντερ μας», είπε ο Βόγκελ αναφερόμενος στον Έιτον, όμως δεν έμεινε εκεί. «Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους σέντερ στη λίγκα. Υπάρχουν ακόμα τομείς στους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί επιθετικά, αλλά σκοπεύω να έχω ουσιαστική επικοινωνία μαζί του και να τον επαναφέρω σε παίκτη επιπέδου All Star Game».

Έπειτα από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αβεβαιότητα σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα, κάτι που έδειξε πως οι σχέσεις του με τον Μόντι Ουίλιαμς πέρασαν «γερή» κρίση, ο Έιτον βλέπει τον νέο προπονητή των Φοίνιξ Σανς όχι απλώς να τον υπολογίζει, αλλά να θέλει να «χτίσει» μεγάλο κομμάτι της προσπάθειας της νέας σεζόν γύρω του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X