Εθνική Κροατίας: Ο Λιβάγια όρμηξε στην εξέδρα σε οπαδό που του... είπε κάτι! (VIDEO)

Εθνική Κροατίας: Ο Λιβάγια όρμηξε στην εξέδρα σε οπαδό που του... είπε κάτι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένταση στην προπόνηση της Εθνικής Κροατίας με τον Μάρκο Λιβάγια να ορμά στην εξέδρα σε οπαδό που κάτι του είπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένταση υπήρξε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στην Εθνικής Κροατίας με πρωταγωνιστή τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ και νυν της Χάιντουκ Σπλιτ, Μάρκο Λιβάγια.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και στα social media, o Λιβάγια βγήκε… εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της προπόνησης με οπαδό. Φαίνεται πως κάτι του είπε με αποτέλεσμα ο έμπειρος άσος να ξεφύγει.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν, ο Λιβάγια όρμησε στην εξέδρα για να πάει στον οπαδό και να του ζητήσει προφανώς τον λόγο γι’ αυτό που του είπε.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Λιβάγια όπως και ο Βίντα βρίσκονται στην 23άδα της Εθνικής Κροατίας για το Nations League.

Η αποστολή της Εθνικής Κροατίας συγκεντρώθηκε σήμερα στη Ριέκα για να ξεκινήσει τις προπονήσεις για το ματς των ημιτελικών του Nations League στις 14 Ιουνίου απέναντι στην Ολλανδία.

Σε περίπτωση που προκριθεί η Κροατία στον τελικό τότε θα αντιμετωπίσει στις 18 Ιουνίου τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία – Ιταλία, ενώ αν αποκλειστεί, τότε θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του συγκεκριμένου ζευγαριού στο παιχνίδι για την 3η θέση στις 18 του μηνός.

Δείτε τα βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X