ΑΕΚ: Η πρώτη κίνηση για Ιτούρμπε και το πρώτο ραντεβού με τον Ματίας

ΑΕΚ: Η πρώτη κίνηση για Ιτούρμπε και το πρώτο ραντεβού με τον Ματίας
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη κίνηση της ΑΕΚ για τον «ελεύθερο» Χουάν Ιτούρμπε και όσα τον «συνδέουν» με τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, Χουάν Ιτούρμπε που έμεινε ελεύθερος απ΄ τον Άρη κι όλα όσα τον «συνδέουν» με την ΑΕΚ και τον Αργεντινό της τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας, Ματίας Αλμέιδα.

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο Χουάν Ιτούρμπε στην ποδοσφαιρική αγορά.

Έπειτα από δύο χρόνια θητείας στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη (78 παιχνίδια – 8 γκολ – 5 ασίστ), ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομά του έχει «παρελάσει» απ΄το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ως μια πιθανή μεταγραφική λύση για την Ένωση και την ενίσχυση στα…φτερά.

Για το κατά πόσον τώρα θα ασχοληθούν, ή όχι οι νταμπλούχοι Ελλάδας με τον 30χρονο (free agent) ποδοσφαιριστή, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει.

Μια φορά, το σίγουρο είναι πως εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν rewind δύο χρόνια πίσω, θα θυμηθούν πως είχε πέσει στο γραμματοκιβώτιο τους για πρώτη φορά το βιογραφικό του Ιτούρμπε.

Τι ακριβώς συνέβη τότε; Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες.

Αλμέιδα Vs Πάλμα

Το καλοκαίρι του ΄21 ο Ιτούρμπε έμεινε ελεύθερος από την μεξικάνικη Πούμας.

Παρεμπιπτόντως στα γήπεδα της χώρας των Αζτέκων, βρέθηκε αντίπαλος με τον Ματίας Αλμέιδα την σεζόν (2017-18).

Τότε που ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ καθόταν στον πάγκο της Τσίβας και ο Ιτούρμπε έπαιζε στην Τιχουάνα ως δανεικός από τη Ρόμα.

Για την ιστορία στο παιχνίδι που έλαβε χώρα στις 29 Οκτωβρίου του 2017, η Τσίβας του Αλμέιδα νίκησε (3-1) την Τιχουάνα του Ιτούρμπε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως Ιτούρμπε και Αλμέιδα λίγο έλειψε την σεζόν 2012-13 να βρεθούν μαζί στην Ρίβερ Πλέιτ.

Τον Νοέμβριο του ΄12 ο «Pelado» αποχώρησε από τον πάγκο της αργεντίνικης ομάδας, στην οποία μεταπήδησε δύο μήνες αργότερα ο Ιτούρμπε ως δανεικός από την Πόρτο.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X