Ο Μπενζεμά ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι θέλει να φύγει

Ο Μπενζεμά ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι θέλει να φύγει
Photo Credits: INTIME

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι και τον ενημέρωσε ότι θέλει να δεχθεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοένα και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να παραμείνει στη Ρεάλ ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως έκανε κίνηση ματ κι έπεισε τον Γάλλο σταρ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato, Σαντί Αουνά.

Το μέλλον του Μπενζεμά στη Μαδρίτη εδώ και καιρό μοιάζει αβέβαιο, αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και δεν έχει υπάρξει μέχρι τη δεδομένη στιγμή κάποια για συμφωνία για ανανέωση με τους «μερένγκες».

 

Η Αλ Ιτιχάντ, που κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, πολιορκεί στενά τον 35χρονο και φαίνεται πως τα 200 εκατ. ευρώ που του προσφέρει για δύο χρόνια τον έχουν πείσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπενζεμά μίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι την Τετάρτη (31/5), τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφασή του να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, αποχωρώντας από τη Ρεάλ έπειτα από 14 χρόνια.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X