Βέγκα: «Πέρασα στιγμές περίπλοκες στη Ρίβερ, αλλά έγινα πρωταθλητής»

Βέγκα: «Πέρασα στιγμές περίπλοκες στη Ρίβερ, αλλά έγινα πρωταθλητής»
Photo Credits: INTIME

Για όσα έζησε στη Ρίβερ και όχι μόνο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «D Sports Radio» ο στενότερος συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα, Ντάνιελ Βέγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βέγκα ήταν ο τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ από το 2007 έως το 2013 και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «D Sports Radio» επισήμανε: «Μου άρεσε πολύ που ήμουν στη Ρίβερ».

«Πέρασα στιγμές περίπλοκες, αλλά μπόρεσα να βγω πρωταθλητής. Αν η Ρίβερ δεν έφευγε γρήγορα από το κακό στάδιο που είχε, δεν ξέρω αν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα», είπε ακόμη ο Βέγκα.

Ο Βέγκα, όμως, αναφέρθηκε και στον νυν γκολκίπερ της ομάδας, Αρμάνι που δέχθηκε κριτική για τα λάθη που έκανε με Πλατένσε, Σπόρτινγκ Κριστάλ και Βέλες. «Είμαι έκπληκτος με όσα ειπώθηκαν για την Αρμάνι. Όλοι πρέπει να τον υποστηρίξουν, τώρα περισσότερο από ποτέ. Η αμφισβήτηση του Φράνκο είναι κάπως άδικη», είπε ο Βέγκα.

Τέλος, ο πρώην τερματοφύλακας της Ρίβερ ανέφερε: «Ένας τερματοφύλακας προετοιμάζεται κάνοντας λάθη, αλλά υπάρχουν πολλοί προπονητές που δεν περιμένουν. Ένας καλός τερματοφύλακας θέλει χρόνο»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X