Ολυμπιακός: Έρχεται ο Κορδόν, ακόμα δεν έχει βρεθεί προπονητής

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Κορδόν, ακόμα δεν έχει βρεθεί προπονητής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα αναμένεται την Πέμπτη ο Αντόνιο Κορδόν, προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ και άμεσα θα δείξει τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Κορδόν κάνει επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», έχοντας καταλήξει σε μια μικρή λίστα. Τα ονόματα που ακούγονται αφορούν τεχνικούς από την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική, με κάποιους ακόμα να έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Ιραόλα, Μπορδαλάς, Σετιέν, Μαρθελίνιο ακούγονται έντονα, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποιος με σαφές προβάδισμα.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, ο Κορδόν έχει ήδη μια εικόνα για το υπάρχον ρόστερ, αλλά έχει κάνει και μια προεργασία για ενίσχυση, σε θέσεις που ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Μαζί με τον 59χρονο τεχνικό διευθυντή, θα έρθουν στην Αθήνα και δύο άμεσοι συνεργάτες του. Ο ένας είναι ο Ιγνάσιο Ναβάρο που ήταν μαζί του στη Βιγιαρεάλ και τη Μπέτις, αλλά κι ένας ακόμα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X