Διάκριση για Σβάρνα: «Στο νούμερο ένα του TOP-10 των μεταγραφών στην Πολωνία»

Διάκριση για Σβάρνα: «Στο νούμερο ένα του TOP-10 των μεταγραφών στην Πολωνία»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη διάκριση για τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Στράτο Σβάρνα. Στο νούμερο ένα του TOP-10 των μεταγραφών στην Πολωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού στη Ράκοβ, έλαμψε στην Πολωνία, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του και σήμερα βρέθηκε στο νούμερο ένα του TOP-10 των μεταγραφών της περσινής σεζόν στη χώρα.

Ναι, καλά καταλάβατε… Ο πρόλογος αφορά στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και πλέον της πρωταθλήτριας, Ράκοβ, Στράτο Σβάρνα, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα «igol.pl» είναι η κορυφαία μεταραφή στην Πολωνία την περσινή σεζόν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «η τιμητική πρώτη θέση ανήκει σε ένα μόνο άτομο. Αυτό που φαίνεται στον τίτλο της παραγράφου. Ίσως ασυνήθιστο, γιατί είναι αμυντικός παίκτης». Εν συνεχεία στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως «πρέπει να ειπωθεί, πάντως, ότι ο Σβάρνας, ερχόμερνος από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αποδείχθηκε ιδανικός στην αμυντική τριάδα του Μάρεκ Παπσούν και της πρωταθλήτριας Ράκο».

Και καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει: «Ποτέ στην ιστορία του συλλόγου η άμυνα δεν φαινόταν τόσο καλή. Άλλωστε, η Ράκοβ δέχθηκε μόλις 24 γκολ στο πρωτάθλημα (τα λιγότερα από όλες τις ομάδες), κάτι που αποτελεί ένα είδος επιβεβαίωσης αυτής της θέσης. Και πολλά εύσημα πάνε στον Στράτο Σβάρνα. Πολλοί μάλιστα τον θεωρούν ομόφωνα όχι μόνο την καλύτερη μεταγραφή της σεζόν, αλλά και τον καλύτερο αμυντικό της Ekstraklasa 2022/2023. Απολύτως άξια!».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X