ΜΜΕ στην Αργεντινή: «Ο Πινέδα θα μπορούσε να έρθει στη Ρίβερ Πλέιτ»

ΜΜΕ στην Αργεντινή: «Ο Πινέδα θα μπορούσε να έρθει στη Ρίβερ Πλέιτ»
Photo Credits: INTIME

Επιμένουν οι Αργεντίνοι περί του ενδιαφέροντος της Ρίβερ Πλέιτ για τον Ορμπελίν Πινέδα που «αναγεννήθηκε» στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο ρεπορτάζ στην Αργεντινή για τη Ρίβερ Πλέιτ και τον Ορμπελίν Πινέδα, τον οποίο θα προσπαθήσει να κρατήσει η ΑΕΚ αναγνωρίζοντας διά στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

«Ο Πινέδα θα μπορούσε να έρθει στη Ρίβερ Πλέιτ», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ.

Είναι δεδομένο για την ΑΕΚ πως η υπόθεση Πινέδα δεν είναι απλή, πράγμα που παραδέχθηκε στο χθεσινό γεύμα με τους δημοσιογράφους και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η «αναγέννηση» του Πινέδα στην ΑΕΚ αναμένεται να φέρει στο κατώφλι του αρκετούς μνηστήρες που θα πολιορκήσουν τη Θέλτα για να τον αποκτήσουν. Και σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ενδιαφέρεται για τον Μεξικανό άσο και έχει ξαναγραφτεί το όνομά της λίγο πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ένωση.

Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ στη χώρα του τάνγκο και δη η ιστοσελίδα «balonlatino.net/river-plate-fichajes/», «η μεταγραφή του Πινέδα θα μπορούσε να είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο εντυπωσιακές, εκπληκτικές και περίεργες μεταγραφές της επόμενης μεταγραφικής περιόδου».

«Ο Πινέδα είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για τη Ρίβερ Πλέιτ για να παίξει στην τελική φάση του Copa Libertadores 2023 και στην πρώτη κατηγορία Αργεντινής», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται «δημοσιογράφους του έγκυρου Kery News στο Μεξικό που αναφέρουν ότι ο Maguito θα έχει επίσης προσφορές από το Μεξικό και την την Ευρώπη, και παρόλο που επιθυμεί να παραμείνει στην ελίτ της Γηραιάς Ηπείρου, δεν θα φαινόταν εντελώς παράλογο να είναι μέρος ενός από τα 5 πιο σημαντικά club που υπάρχουν στη Λατινική Αμερική».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X