ΑΕΚ: Ο Κονέ στη Βουδαπέστη για το UEFA MIP και τον τελικό του Europa League

ΑΕΚ: Ο Κονέ στη Βουδαπέστη για το UEFA MIP και τον τελικό του Europa League
Photo Credits: INTIME

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται ο Παναγιώτης Κονέ μαζί με σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Κεντίρα ο Βίντιτς και ο Αλτιντόπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ουγγαρία.

O εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη Βουδαπέστη μαζί με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου για πρόγραμμα της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι στη Βουδαπέστη σε εκδήλωση της ΜΙΡ (UEFA Executive Master for International Players) και φωτογραφήθηκε μαζί με ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Κάποιοι από αυτούς είναι ο Κεντίρα, ο Βίντιτς και ο Αλτιντόπ.

Το UEFA MIP είναι ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα που ομαδοποιεί πρώην διεθνείς παίκτες με βασικές επαγγελματικές δεξιότητες για να επιτύχουν τη φιλοδοξία τους για επιτυχή μετάβαση σε μια δεύτερη καριέρα σε ποδοσφαιρικά κλαμπ.

Σαν αυτό που έκανε ο Κονέ ο οποίος τερματίζοντας την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής… πέρασε στο επόμενο στάδιο να γίνει στέλεχος. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης του έδωσαν την ευκαιρία το 2020 να γίνει τεχνικός διευθυντής και εν συνεχεία εκτελεστικός διευθυντής.

Ο Κονέ θα μείνει στη Βουδαπέστη και για τον τελικό του Europa League που διεξάγεται αύριο ανάμεσα στην Ρόμα και την Σεβίλλη. Εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Ελλάδα με τις μεταγραφές της ΑΕΚ να βρίσκονται πια σε πρώτο επίπεδο, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X