Το αδιανόητο ποσό που προσφέρει η Αλ Χιλάλ στον Μέσι

Το αδιανόητο ποσό που προσφέρει η Αλ Χιλάλ στον Μέσι
Photo Credits: INTIME

Πρόταση στον Λιονέλ Μέσι κατέθεσε η Αλ Χιλάλ για δύο χρόνια με απολαβές που φτάνουν τα 1,2 δισ. ευρώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκληρώνει σε λίγες ημέρες τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα παραμένουν στον αέρα αναφορικά με το μέλλον του.

Παρότι ο Αργεντινός σταρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το Footmercato, ο σύλλογος δεν έχει λάβει το πράσινο φως από τη La Liga για μια τέτοια κίνηση, λόγω του Financial Fair Play του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Αλ Χιλάλ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα τη Δευτέρα (29/5) κατέθεσε πρόταση.

Η προσφορά είναι για δύο έτη και το αστρονομικό ποσό που θα λαμβάνει ο Pulga αν πει το “ναι” είναι 1,2 δισ. ευρώ.

Πρόκειται για μία πρόταση που θα αποφέρει στον Αργεντινό τριπλάσιες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει ετησίως ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με 200 εκατ. ευρώ ετησίως.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X