Roland Garros: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Roland Garros: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Καρολίνα Μούχοβα με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από το Rolland Garros

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το Roland Garros, αφού η Καρολίνα Μούχοβα επικράτησε 2-0 σετ και την άφησε εκτός συνέχειας Roland Garros.

Η 26χρονη Τσέχα πέρσι είχε αποκλείσει τη Σακ στον δεύτερο γύρο, ενώ φέτος το έκανε στον πρώτο γύρο. Δεδομένα, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε η 27χρονη Ελληνίδα και μπορεί να την αφήσει εκτός Top10.

Το ματς: Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι. Με γρήγορο break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, όμως η Μούχοβα αντέδρασε γρήγορα.

Για την ακρίβεια απάντησε με το ίδιο νόμισμα για να φέρει το σετ στα ίσα. Η 26χρονη Τσέχα έδειχνε να πατά καλύτερα όσο περνούσε η ώρα και στο ενδέκατο game έκανε δεύτερο break για να προηγηθεί με 6-5.

Η Σάκκαρη απάντησε με break back και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Μούχοβα ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ η Σακ κατάφερε να μπει ξανά με break, όμως απάντησε ξανά γρήγορα η Μούχοβα. Με αυτόν τον τρόπο το 2-0 της Σάκκαρη έγινε γρήγορα 2-3 υπέρ της Τσέχας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X