Super League 2: Η Καλαμάτα επικράτησε της Προοδευτικής (2-1)

Super League 2: Η Καλαμάτα επικράτησε της Προοδευτικής (2-1)
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό "διπλό" πήρε η Καλαμάτα (2-1), που έφερε την Προοδευτική σε δύσκολη θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-1 της Προοδευτικής για την 27η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που βάζει σε ακόμη μεγαλύτερες μπελάδες την Προο. Αρναρέλλης (43′) και Ρόβας (45+1′) πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων για να μειώσει ο Καπνίδης με πέναλτι στο 67′.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος, η Προοδευτική καλείται να καλύψει το -5 σε σχέση με το Αιγάλεω, ώστε να μην υποβιβαστεί. Παρεμπιπτόντως, οι δύο ομάδες αναμετρώνται την τελευταία αγωνιστική στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Για να φτάσουμε όμως στο σημείο να παίζεται η παραμονή εκείνη την στιγμή, η Προοδευτική θα πρέπει να έχει μειώσει την απόσταση που τη χωρίζει από το Αιγάλεω.

Ήτοι, να πάρει αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και σε αυτό με την Ηλιούπολη (εντός). Την ίδια ώρα, το Αιγάλεω θα παίξει με ΠΑΟ Ρουφ (εντός) και Athens Kallithea (εκτός).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X