Γκουαρντιόλα: «Θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος»

Γκουαρντιόλα: «Θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε πως η Μάντσεστερ Σίτι δε θα αντιμετωπίσει χαλαρά την αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Θα δούμε το Σάββατο, θα κάνουμε προπόνηση και αποφασίζουμε πώς νιώθουν. Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας πριν από τη μεγάλη εβδομάδα».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Θα παίξουμε το παιχνίδι όσο πιο σοβαρά γίνεται. Εξαρτάται από το πώς νιώθουν οι παίκτες. Δε θέλουμε να ρισκάρουμε. Πρέπει να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητα σαν άνθρωποι, αλλά είμαστε πολύ μακριά από αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε στο διήμερο ρεπό των «πολιτών» και στο υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας: «Εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να… αποσυνδεθούμε ακόμη και για τους φυσιοθεραπευτές μας, τους γιατρούς και τους μάγειρες. Δουλεύουν απίστευτα σκληρά αυτή την περίοδο. Είναι εδώ 10 ώρες δουλεύοντας με τους παίκτες, όταν κερδίζεις όλους τους τίτλους, είσαι τόσο απαιτητικός. Γι’ αυτό είπα, πηγαίνετε με τις οικογένειές σας, αν ο καιρός λάμπει, παίξτε γκολφ, περπατήστε, κάντε ό,τι θέλετε».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X