Serie A: Θα είναι στο Champions League και του χρόνου η Ίντερ

Serie A: Θα είναι στο Champions League και του χρόνου η Ίντερ
Photo Credits: INTIME

Δύο εβδομάδες πριν τον τελικό του Champions League η Ίντερ εξασφάλισε την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση νικώντας με 3-2 την Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο τελικό του Champions League, όπου θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, η Ίντερ, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Serie A (37η) εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου σε επίπεδο συλλόγων για τη σεζόν 2023/2024.

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 3-2 της Αταλάντα στο Μιλάνο, έθεσαν οριστικά εκτός τετράδας τους «μπεργκαμάσκι» και ταυτόχρονα «κλείδωσαν» μαθηματικά την παρουσία τους σε μία από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι προηγήθηκε 2-0 στα πρώτα τρία λεπτά και παρότι η Αταλάντα μείωσε πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X