ΑΕΚ: Τα τυπικά για Κοσμά που επιστρέφει ως λίμπερο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ηλυσιακός
Photo Credits: INTIME

Η Σοφία Κοσμά αναμένεται να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη μεταγραφή είναι έτοιμη για να ανακοινώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Σοφία Κοσμά.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει δώσει προφορικά τα χέρια με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και απομένει για να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή της στην ΑΕΚ, αυτή την φορά ωστόσο από νέο ρόλο καθώς θα καλύψει τη θέση του λίμπερο. Η Κοσμά αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Μαριαλένας Αρτακιανού ενώ να θυμίσουμε πως από την περσινή ομάδα παρέμεινε και η δεύτερη λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα. Η ΑΕΚ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις βασικές θέσεις για το ρόστερ της καθώς απομένει να ξεκαθαρίσει μόνο η περίπτωση της Διαγώνιας. Όπως έχουμε αναφέρει πρώτος στόχος είναι η Κουβανή Ντεζιρέ Μαντάν με την ΑΕΚ να εντείνει τις προσπάθειες της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της. Αναφορικά με το περσινό ρόστερ έχουν ήδη ανανεώσει οι Καλαντάτζε, Κωνσταντινίδου, Ξηντάρα και Ξανθοπούλου ενώ προς παραμονή οδεύουν και οι Καλντερόν και Κουλίκοβα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X