Ολυμπιακός: Από την «πιο στημένη» σεζόν, έγινε απλά «παρένθεση»

Ολυμπιακός: Από την «πιο στημένη» σεζόν, έγινε απλά «παρένθεση»
Photo Credits: INTIME

Πώς είστε τόσο σίγουροι εκεί στο λιμάνι, πως ήταν μια σεζόν «παρένθεση»;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H φράση «πόσο θέλετε να μας τρελάνετε…», είναι λες και βγήκε για να περιγράψει την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Από κάθε άποψη, η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ένα πραγματικό μάθημα πανεπιστημιακού επιπέδου. Αναφορικά με το πώς σκέφτονται, λειτουργούν και ποια η νοοτροπία που έχουν στο λιμάνι. Γύρω απ’ το ποδόσφαιρο στην προκειμένη περίπτωση.

Ζήσαμε ένα πρωτάθλημα φουλ στην τοξικότητα, φουλ στην πόλωση, φουλ στο… ζάλισμα του μυαλού των φιλάθλων από την συγκεκριμένη πλευρά. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βλέποντας τα χάλια της πριν καλά-καλά αρχίσει το πρωτάθλημα, κατάλαβε που πηγαίνει το πράγμα κι έβαλε όλα τα μέσα σε λειτουργία.

Η σεζόν τελείωσε, η τοξικότητα ακόμη δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν. Κι έρχεται η στιγμή της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εκεί ο αντιπρόεδρος, Κώστας Καραπαπάς, έστειλε το μήνυμα για τη νέα σεζόν που θα ακολουθήσει, σχολιάζοντας παράλληλα και την φρεσκο-ολοκληρωμένη. «Φέτος ήταν μια χρονιά-παρένθεση».

Κάπου εκεί γεννιούνται απίστευτα πολλά ερωτήματα. Είπαμε, η τοξικότητα ακόμη δεν έχει αφήσει το ποδόσφαιρο να βρει την υγειά του. Οπότε οι μνήμες είναι ιδιαίτερα νωπές για να πείσουν πως… δεν τρέχει και τίποτα, πάμε παρακάτω.

Πώς είστε τόσο σίγουροι εκεί στο λιμάνι, πως ήταν μια σεζόν «παρένθεση»; Εσείς δεν αναστατώσατε τον πλανήτη ολάκερο με δηλώσεις και ανακοινώσεις πως πρόκειται για το πιο στημένο πρωτάθλημα όλων των εποχών; Άρα τί σας κάνει να είστε σίγουροι πως… κλείνει η παρένθεση;

Ειδικά απ’ τη στιγμή που δεν έχετε καμία εμπιστοσύνη στους πολιτικούς όπως λέγατε, ζητώντας μάλιστα να μην ψηφίσει κανέναν ο κόσμος σας. Δε φτάνουμε καν στην κουβέντα περί εμπιστοσύνης των ποδοσφαιρικών θεσμών. Αυτός που μίλησε για «σεζόν-παρένθεση» ήταν ο ίδιος που πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο, ενώ έψαχνε με… παρέα τον Μπένετ.

Εδώ δεν υπάρχει μέση λύση. Ή παραδέχεστε πως απλά δικαιολογούσατε την ποδοσφαιρική κατρακύλα σας, ή τώρα κοροϊδεύετε τον κόσμο σας να πάρει διαρκείας γιατί το… σύστημα με το πιο «στημένο» πρωτάθλημα όπως λέτε, πάλι θα σας κάνει ζημιά. Σκεφτείτε το κι ενημερώστε μας τι ισχύει τελικά.

Πάρτε το χρόνο σας, χωρίς πανικό. Ακόμη κι εσείς που είστε τόσο δυνατοί στο να κάνετε το άσπρο μαύρο, πέφτετε σε αντιφάσεις που δείχνουν τα πραγματικά σας κίνητρα στο ποδόσφαιρο. Στο κάτω-κάτω το πρωτάθλημα ήταν τόσο… στημένο, που ακόμη παλεύετε να βρείτε τον επόμενο προπονητή σας.

Η φράση του Καραπαπά, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να δώσει ελπίδα στους φιλάθλους του αθλήματος κι όχι αποκλειστικά του Ολυμπιακού. Γιατί θα περίμεναν πώς και πώς να είναι «παρένθεση» μια σεζόν τόσης τοξικότητας. Μια σεζόν γραφικότητας, έντασης, πόλωσης, απλά και μόνο επειδή δεν γινόταν να παραδεχτεί ο οργανισμός του Ολυμπιακού πως τα έκανε όλα χάλια.

Βέβαια για το λιμάνι αυτού του είδους οι τακτικές, είναι ο κανόνας. Η παρένθεση που ελπίζουν οι πάντες να ανοίξει, αφορά το ποδόσφαιρο. Ας επικεντρωθούν εκεί και όχι σε όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά αν δουν πως η σεζόν δεν πάει τόσο καλά όσο θα ήθελαν απ’ την αρχή της.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X