Εμβιλά σε Μουκουντί: «Συγχαρητήρια για το νταμπλ» (ΦΩΤΟ)

Εμβιλά σε Μουκουντί: «Συγχαρητήρια για το νταμπλ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά με σχόλιο του συνεχάρη τον Αρόλντ Μουκουντί για την απόδοση που είχε φέτος και την κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιαν Εμβιλά του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στον Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ, δείχνοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίτου νταμπλ στην ιστορία της.

Ο Αρόλντ Μουκουντί ήρθε στην Ελλάδα το περσινό καλοκαίρι και κατέκτησε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του. Τον Καμερουνέζο στόπερ συνεχάρη ο Γιαν Εμβιλά του Ολυμπιακού, στο post που έκανε στο Instagram.

“Λοχία, συγχαρητήρια για τη σπουδαία σεζόν και το νταμπλ”, ήταν το σχόλιο του 32χρονου μέσου των ερυθρολεύκων. Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Σεντ Ετιέν πριν έρθουν στην Ελλάδα, ενώ το “λοχίας” είναι το παρατσούκλι που έχει δοθεί στον Μουκουντί.

Ο Εμβιλά συνεχάρη τον "λοχία" Μουκουντί για την κατάκτηση του νταμπλ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X