Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!

Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!
Photo Credits: INTIME

Νταμπλούχα η ΑΕΚΑΡΑ μετά από μια μαγική εμφάνιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίτο ντάμπλ στην ιστορία της ΑΕΚΑΡΑΣ και έρχονται και άλλα με αυτή την ομαδάρα του Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ αν και έμεινε με 10 παίχτες από το 6 σήκωσε την κούπα. Η Ένωση παίρνει ότι της αξίζει μετά από μια μαγική μετά από μια ονειρεμένη χρονιά που γύρισε στο σπίτι της στις ρίζες της στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται νταμπλούχα.

Νταμπλ για την ΑΕΚ λοιπόν μετά από 45 χρόνια, για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Η ΑΕΚ είναι η νταμπλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2022/23. Η Ένωση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος νίκησε τον ΠΑΟΚ 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Πανθεσσαλικό και κατακτά τους δύο εγχώριους τίτλους στην ίδια σεζόν για πρώτη φορά μετά από το 1978 και τρίτη στην ιστορία της.

Δείτε εικόνες από την απονομή

Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή! Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή! Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή! Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή! Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή! Το σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ δείτε εικόνες από την απονομή!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X