«Τρέλα» στο Ντόρτμουντ: Παρέλαση και 400 χιλιάδες οπαδοί έτοιμοι να γιορτάσουν τον τίτλο!

«Τρέλα» στο Ντόρτμουντ: Παρέλαση και 400 χιλιάδες οπαδοί έτοιμοι να γιορτάσουν τον τίτλο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ντόρτμουντ ενόψει του ματς – τίτλου κόντρα στη Μάιντς, με περίπου 400 χιλιάδες «κιτρινόμαυρους» να προετοιμάζονται για γιορτές και παρελάσεις!

Σε ρυθμούς… σαλατιέρας κινείται ολόκληρη η πόλη του Ντόρτμουντ από την προηγούμενη Κυριακή (21/5), όποτε και η ομώνυμη ομάδα κατάφερε να προσπεράσει τη Μπάγερν στη βαθμολογία με το «διπλό» στο Άουγκσμπουργκ.

Πλέον σαν τελευταίο «οχυρό» στέκεται η αδιάφορη Μάιντς στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», σε μια αναμέτρηση που μπορεί να στέψει πρωταθλήτρια τη Ντόρτμουντ έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια!

Και με την κρίσιμη στιγμή να πλησιάζει, στο Ντόρτμουντ έχουν ξεκινήσει ήδη οι απαραίτητες προεργασίες για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ομάδας ετοιμάζουν τετράωρη παρέλαση με το πούλμαν που θα μεταφέρει τους παίκτες του κλαμπ, το οποίο θα κάνει τον γύρο του θριάμβου στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της «BILD», περίπου 400 χιλιάδες οπαδοί της ομάδας θα δώσουν το παρών στο Ντόρτμουντ για να γιορτάσουν την κατάκτηση της Bundesliga, με πολλούς βέβαια να… ματώνουν οικονομικά για να βρουν τρόπο διανυκτέρευσης.

Οι τιμές άλλωστε στα ξενοδοχεία για διαμονή μιας νύχτας ξεκινούν από τα 800 ευρώ, ενώ δυο εισιτήρια για τον αγώνα μπορεί να αγγίξουν το δυσθεώρητο ποσό 3.299 ευρώ μέσω online αγορών!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X