Μπέος: «Δεν θα επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο συμπλοκής - Ο τελικός για να σταματήσει αυτό το πανηγύρι θα πρέπει να είναι διπλός»

Μπέος: «Δεν θα επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο συμπλοκής - Ο τελικός για να σταματήσει αυτό το πανηγύρι θα πρέπει να είναι διπλός»
Photo Credits: INTIME

Ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του τόνισε για ακόμη μια φορά πως δεν θα επιτρέψει ως δήμαρχος του Βόλου να γίνουν συμπλοκές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει ο Βόλος να γίνει πεδίο μάχης από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Δεν θα επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο συμπλοκής (ή πεδίο μάχης). Ο ΠΑΟΚ έχει φιλάθλους στη Θεσσαλία. Οι τοπικοί φίλαθλοι τους οδήγησαν από ένα σημείο. Όπως οι πειρατές (γέλια). Είναι για τρέλα αυτό το πράγμα. Με παίρνει όλη η Ελλάδα για πρόσκληση και τους λέω τον Σεπτέμβριο παντρεύομαι. Τότε θα δώσω πρόσκληση.

Εδώ δεν θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών παιχνίδι και θα πλακωθούν 20 αλήτες από τη μία και 20 από την άλλη. Ο τελικός για να σταματήσει αυτό το πανηγύρι θα πρέπει να είναι διπλός».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X