«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Νταβίντ Λουίζ»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Νταβίντ Λουίζ»
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 36χρονο στόπερ της Φλαμένγκο, Νταβίντ Λουίζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 36χρονο στόπερ της Φλαμένγκο, Νταβίντ Λουίζ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «torcedores.com».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Λουίζ είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Φλαμένγκο λόγω των αποδοχών του, με την Ένωση να έχει κάνει ήδη πρόταση για να τον αποκτήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα γράφονται, «ο Νταβίντ Λουίζ θεωρείται από την ΑΕΚ ως μία σπουδαία υπογραφή».

«Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης εξουσιοδότησε έναν μεσάζοντα να εκπροσωπήσει τον σύλλογο και έχει ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από την ομάδα για την έναρξη διαπραγματεύσεων.

Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό level εντός και εκτός γηπέδου. Ο σύλλογος κατέκτησε πρόσφατα το ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, έχει γίνει μια μηχανή κερδοφορίας με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, εισιτηρίων, αναμνηστικών και δράσεων μάρκετινγκ.

Τα χρήματα, λοιπόν, δεν θα είναι πρόβλημα για τους Έλληνες. Και αυτό γιατί, ο σύλλογος θα παίξει ξανά στο Champions League Ευρώπης την επόμενη σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X