ΑΕΚ: Φινάλε με νίκη (7-5) επί της Αθήνας ΄90 για την γυναικεία ομάδα Futsal και τώρα Final-4

ΑΕΚ: Φινάλε με νίκη (7-5) επί της Αθήνας ΄90 για την γυναικεία ομάδα Futsal και τώρα Final-4
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ επικράτησε με 7-5 της Αθήνας ΄90 στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 7-5 της Αθήνας ’90 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του Women’s Futsal Championship.

Τρία γκολ για την ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου σημείωσε η Γεωργακοπούλου και από ένα τέρμα σημείωσαν οι Ματζάνα, Κόλλια, Νίκα και Μπαρτζακλή. Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την «Ένωση» η οποία έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και ετοιμάζεται για το Final Four του Πρωταθλήματος, όπου θα διεκδικήσει την επιστροφή τους στο θρόνο του αθλήματος. Το Final Four θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31/05, με τις «κιτρινόμαυρες» να κοντράρονται με τον 4ο Ατρόμητο, ενώ το άλλο ζευγάρι Ημιτελικών θα είναι ο Παναθηναϊκός με την Αθήνα ’90. Ο Χρήστος Χριστόπουλος είχε  την ευκαιρία να κάνει διάφορες δοκιμές στο χθεσινό παιχνίδι εν όψει της τελικής ευθείας που έρχεται με το Final Four του Πρωταθλήματος και των Ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΕΚ – Αθήνα ’90 7-5

Σκόρερ: Ματζάνα, Κόλλια, Γεωργακοπούλου (3), Νίκα, Μπαρτζακλή

ΑΕΚ: Κοτσιμπέλι, Μπιρλή, Τσελέντη, Ματζάνα, Μπαντίδη, Κόλια, Γεωργακοπούλου, Νίκα, Μπούτλα, Αμούργη και Μπαρτζακλή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X