«Σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ ο ΛεΜπρόν» (ΦΩΤΟ)

«Σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ ο ΛεΜπρόν» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Κρις Χάινς ανέφερε πως ο ΛεΜπρόν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη είναι η φημολογία στο NBA, ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αυτό ανέφερε ο δημοσιογράφος Κρις Χάινς, μετά το… σκούπισμα των Λέικερς από τους Νάγκετς.

Παρά την αποτυχία της ομάδας του Λος Άντζελες, ο «Βασιλιάς» στο τελευταίο παιχνίδι της 20ής χρονιάς στο NBA, είχε 40 πόντους, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ.

Στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι οι Νάγκετς ήταν καλύτεροι, αλλά δεν ανέφερε κάτι για τις προθέσεις του: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα της Δύσης. Από τη μέρα που ήρθα στο Λ.Α. για τους Λέικερς δεν παίξαμε ποτέ άλλοτε με καλύτερο αντίπαλο. Πρέπει να σκεφτούμε πολύ τι πρέπει να κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε».

Ο αναλυτής του ΝΒΑ στο TNT και το Bleacher Report, Κρις Χάινς, όμως, άναψε φωτιές με ένα τιτίβισμά του μετά τη λήξη του αγώνα.

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι σίγουρος πως τη νέα σεζόν θα βρίσκεται με τους Λέικερς και έχει αρχίσει να σκέφτεται την απόσυρση από την ενεργό δράση», έγραψε.

Ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, καθώς ο ΛεΜπρόν έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Λέικερς και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα. Πρόθεσή του όταν έκανε αυτή τη συμφωνία ήταν να βρεθεί συμπαίκτης με τον γιο του Μπρόνι Τζέιμς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2024 θα επιχειρήσει να βρεθεί στο NBA μεσω του draft.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X