Μπακς: Τρεις οι υποψήφιοι προπονητές

Μπακς: Τρεις οι υποψήφιοι προπονητές
Photo Credits: INTIME

Σε τρεις υποψηφίους έχουν καταλήξει οι Μπακς που ψάχνουν τον νέο head coach

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναζήτηση του ιδανικού προπονητή συνεχίζεται από τους Μιλγουόκι Μπακς, που μετά από μία πενταετία συνεργασίας με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, αποφάσισαν να αλλάξουν γραμμή πλεύσης.

Πλέον, όπως αναφέρει ο έγκυρος Έντριεν Βοϊναρόφσκι, οι βασικοί υποψήφιοι είναι τρεις. Ο πρώτος είναι ο Νικ Νερς, που αποχώρησε πρόσφατα από τους Τορόντο Ράπτορς, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA το 2019. Το όνομα του 55χρονου παίζει βέβαια δυνατά και στις λίστες των υποψηφίων για τον πάγκο των Σίξερς και των Σανς, που χώρισαν τους δρόμους τους με τους Ντοκ Ρίβερς και Μόντι Γουίλιαμς αντίστοιχα.

Ο δεύτερος είναι ο Κένι Άτκισον, βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και ο τρίτος είναι ο βοηθός των Ράπτορς, Άντριαν Γκρίφιν. Να σημειώσουμε δε ότι ο τελευταίος είχε υπάρξει μέλος του προπονητικού επιτελείου των ελαφιών τη διετία 2008-10.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X