Οι πρώτες σκέψεις Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ στον τελικό και τα ερωτηματικά

Οι πρώτες σκέψεις Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ στον τελικό και τα ερωτηματικά
Photo Credits: INTIME

Σε δύο ημέρες η ΑΕΚ παίζει για το νταμπλ και όλα είναι ανοιχτά για την 11άδα της κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ημέρες μετά την φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος… έφυγαν γρήγορα. Φτάσαμε δύο ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλου, εκεί όπου η Ένωση θα διεκδικήσει το νταμπλ για την σεζόν 2022/23 στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στις 20:30 περιμένει την δική του ευκαιρία για να παίξει στο Europa League (αν κατακτήσει το τρόπαιο) και έχει σημαντικό κίνητρο, όπως ισχύει και για τους «κιτρινόμαυρους» που θέλουν να γράψουν Ιστορία με τα δύο τρόπαια μετά από 45 χρόνια. Η Ένωση μάλιστα φέτος δείχνει να… έχει τον ΠΑΟΚ με 3 νίκες σε 4 ματς, ενώ σε όλα ήταν καθολικά καλύτερη στο γήπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεδομένα δεν υπολογίζει για τον τελικό στον Σέρχιο Αραούχο και αυτός είναι και ο μόνος που απουσιάζει. Όλο το υπόλοιπο ρόστερ είναι στη διάθεση του «Μάτι», ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δοκιμάσει… ανακατεμένα την 11άδα που σκέφτεται για τον τελικό. Σε αυτή έχουν βρεθεί και παίκτες που θεωρούνται βασικοί, αλλά και αυτοί που θεωρούνται… Κυπέλλου. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει δείξει να έχει κατασταλάξει 100% και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά.

Τα δεδομένα για την 11άδα της ΑΕΚ

Αναλυτικότερα τα δεδομένα για την 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ: Ο Στάνκοβιτς φαίνεται ότι θα είναι κάτω από τα δοκάρια (όπως σε όλα τα ματς Κυπέλλου), με τον Ρότα να έχει προβάδισμα έναντι του Σιντιμπέ δεξιά λόγω ετοιμότητας μιας και ο Γάλλος έλειπε καιρό με τραυματισμό. Αριστερά ο Μοχαμάντι αναμένεται να είναι βασικός, με το κέντρο της άμυνας να έχουν τον πρώτο λόγο οι… Έλληνες Τζαβέλλας-Μήτογλου έναντι τον βασικών Βίντα-Μουκουντί που έχουν ρυθμό και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν λύση για το αρχικό σχήμα για τον κόουτς.

Οι πρώτες σκέψεις Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ στον τελικό και τα ερωτηματικά

Στον άξονα Γαλανόπουλος-Μάνταλος είναι οι χαφ Κυπέλλου, αλλά δεν αποκλείεται λόγω κρισιμότητας να δούμε δύο εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι-Πινέδα. Αριστερά ο Πινέδα και ο Γκατσίνοβιτς θα παίξουν για μία θέση, όπως και δεξιά οι Ελίασον-Άμραμπατ με τους πρώτους να έχουν προβάδισμα. Στην επίθεση τώρα ο Τσούμπερ δείχνει να είναι ο επικρατέστερος πίσω από τον φορ, εκτός και αν δούμε εκεί έναν εκ των Πινέδα ή Μάνταλου. Στην θέση «9» ο Γκαρσία έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Φαν Βέερτ, λόγω του τρόπου που αγωνίζεται η ΑΕΚ και του πλάνου του προπονητικού τιμ.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, υπάρχουν πολλά ονόματα για την 11άδα. Περίπου 18-19 παίκτες παίζουν… για την 11άδα, με τον Αλμέιδα να μην έχει φανερώσει το αγωνιστικό σχέδιο του.

Και ορθώς…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X