Ρονάλντο στον Βινίσιους για τη ρατσιστική επίθεση: «Στηρίξου σε μένα για τον αγώνα σου»

Ρονάλντο στον Βινίσιους για τη ρατσιστική επίθεση: «Στηρίξου σε μένα για τον αγώνα σου»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρονάλντο εξέφρασε τη στήριξή του στον Βινίσιους μετά τη νέα ρατσιστική επίθεση που έλαβε από οπαδούς της Βαλένθια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μία φορά όσοι παρακολούθησαν το Βαλένθια – Ρεάλ (1-0) έγιναν μάρτυρες ακόμα μίας ρατσιστικής επίθεσης που είχε στόχο τον Βινίσιους.

Από το 20ό λεπτό οπαδοί της Βαλένθια έκαναν ήχους πιθήκου απευθυνόμενοι στον επιθετικό των “μερένγκες”, ενώ τον φώναζαν τόσο “μαϊμού”, όσο και “χαζό”.

Ο ίδιος ο Βινίσιους τοποθετήθηκε μέσω Instagram story λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα. “Το έπαθλο που κέρδισαν οι ρατσιστές ήταν η αποβολή μου. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι η La Liga”, έγραψε σε ένα story σε μαύρο φόντο, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε μία ανάρτηση, καταδικάζοντας το συμβάν.

Τη στήριξή του στον Βραζιλιάνο διεθνή εξέφρασε και το “Φαινόμενο”, με τον Ρονάλντο να τονίζει πως στον αγώνα αυτό ο Βινίσιους θα τον έχει σύμμαχο.

“Για άλλη μια φορά ρατσιστικό επεισόδιο στη La Liga. Για άλλη μια φορά στον Βινίσιους. Μέχρι πότε; Όσο υπάρχει ατιμωρησία και συνενοχή θα υπάρχει ρατσισμός.

Είναι απαράδεκτο οι διαιτητές, η Ομοσπονδία και οι Αρχές να μην αντιδρούν και οι οπαδοί να χειροκροτούν ένα τόσο παράλογο γεγονός. Αρκετά. Βίνι, βασίσου σε μένα στον αγώνα σου. Για τον αγώνα μας”, έγραψε το “Φαινόμενο” στην ανάρτησή του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronaldo (@ronaldo)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X