La Liga: Σημαντική νίκη η Βαλένθια κόντρα στη Ρεάλ

La Liga: Σημαντική νίκη η Βαλένθια κόντρα στη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Η Βαλένθια νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μεστάγια" με 1-0 και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού της La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη «χρυσάφι» για τη Βαλένθια που επικράτησε 1-0 της Ρεάλ στο «Μεστάγια» στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga. Έτσι διαλύθηκαν τα «σύννεφα» που υπήρχαν όσον αφορά την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, καθώς οι «νυχτερίδες» βρίσκονται πλεον πέντε βαθμούς μακριά απο τη διακεκαυμένη ζώνη.

Στη δεύτερη θέση της La Liga ανέβηκε προσωρινά η Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε 3-0 της Οσασούνα στο «Μετροπολιτάνο». Οι Καράσκο, Σαούλ και Κορέα σκόραραν για τους «Ροχιμπλάνκος» που ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Εσπανιόλ εκμεταλλεύτηκε τα «δώρα» των Κάντιθ και Έλτσε, πήρε τεράστιο «διπλό» στο «Βαγέκας» με 2-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της La Liga αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για παραμονή, παρότι παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έπαιζε την ύπαρξή της απέναντι στην «αδιάφορη» βαθμολογικά Ράγιο Βαγεκάνο, γνωρίζοντας ήδη από χθες (21/05) για τις «γκέλες» των Βαγιαδολίδ και Χετάφε.

Κατάφερε τελικά να πάρει το «τρίποντο» και να μειώσει στο -1 από τις δύο βασικές συνδιεκδικήτριες στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, αλλά και στο -3 από την Βαλένθια, η οποία υποδέχεται αργότερα την Ρεάλ και σε δύο αγωνιστικές θα συναντηθεί μαζί της στο «Μεστάγια», σε ματς που δεν αποκλείεται να κρίνει τα πάντα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X