Eredivisie: «Κλείδωσε» την 2η θέση η Αϊντχόφεν, Άγιαξ και Άλκμααρ για την 3η

Eredivisie: «Κλείδωσε» την 2η θέση η Αϊντχόφεν, Άγιαξ και Άλκμααρ για την 3η
Photo Credits: INTIME

Εκτός Champions League τη νέα σεζόν ο Άγιαξ, πήρε τη 2η θέση η PSV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τελευταία αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος θα κριθεί τελικά η 3η θέση και θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στους προκριματικούς του Europa και του Conference League, μετά τα αποτελέσματα της 33ης και προτελευταίας ημέρας.

Η Αϊντχόφεν παρά το 3-3 με την Χέρενφεν στο «Φίλιπς Στάντιον» κατάφερε να «κλειδώσει» και μαθηματικά την 2η θέση, που δίνει το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς του Champions League, ενώ Αγιαξ και Άλκμααρ θα διεκδικήσουν τ΄ άλλα δύο των ευρωπαϊκών κυπέλλων της νέας περιόδου.

Ο «Άιαντας» μετά το 3-1 επί της Ουτρέχτης (το γκολ των φιλοξενούμενων στο 39΄ ο Δουβίκας) παραμένει στην 3η θέση (προκριματικοί Europa League), δύο βαθμούς περισσότερους από την Άλκμααρ, η οποία πέρασε άνετα το εμπόδιο της Ναϊμέγκεν (3-0), «κλειδώνοντας» και μαθηματικά την 4η θέση (προκριματικοί Conference League).

Ο Βαγγέλης Παυλίδης «ντύθηκε» δημιουργός κι από δικές του ασίστ οι Κάρλσον (2) και Κλάσιε διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 επί της Ναϊμέγκεν, αποτέλεσμα που δίνει τη δυνατότητα στην ΑΖ να διεκδικήσει την 3η θέση (προκριματικοί Europa League) στην τελευταία αγωνιστική, αρκεί να νικήσει την Αϊντχόφεν και ο Άγιαξ να ηττηθεί στην έδρα της Τβέντε.

Τέλος, η Εμμεν ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Φέγενορντ μέσα στην έδρα της με 3-1 και, πλέον, θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω αγώνων μπαράζ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X