Μαρτίνο: «Εύχομαι στον Αλμέιδα να πάρει το νταμπλ με την ΑΕΚ»

Μαρτίνο: «Εύχομαι στον Αλμέιδα να πάρει το νταμπλ με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρτίνο για τον Αλμέιδα και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο SDNA ο Τάτα Μαρτίνο για τον πρoπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και τον Ορπελίν Πινέδα.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα ευχήθηκε στον συμπατριώτη του να πάρει το ντάμπλ ενώ μίλησε εγκωμιαστικά για τον προπονητή της ΑΕΚ και τον Πινέδα.

«Ο Ματίας πέτυχε στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, είναι σημαντικό ένα τέτοιο επίτευγμα», είπε χαρακτηριστικά για τον Pelado ο Μαρτίνο και έσπευσε να μιλήσει για το μέλλον του Αλμέιδα.

«Είναι ένας προπονητής με τεράστιες προοπτικές, του εύχομαι να πάρει το νταμπλ», ανέφερε ακόμη ο έμπειρος τεχνικός ενόψει του τελικού της 24ης Μαΐου με τον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Όσο για τον Πινέδα, ο Μαρτίνο στάθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα μετά το κακό εξάμηνο στη Θέλτα και υπογράμμισε την εξέλιξη του «Maguito» με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Βέβαια, επισήμανε ότι σημαντικό ρόλο στην παρουσία του Πινέδα στην Ελλάδα έπαιξε ο Ματίας Αλμέιφδα.

«Ο Πινέδα έκανε μία σπουδαία χρονιά στην Ελλάδα», είπε αρχικά για τον «Ορμπεγκόλ» ο Μαρτίνο.

«Ο Ορμπελίν εξελίχθηκε στην ΑΕΚ, η μεταγραφή του στην Ελλάδα τον βοήθησε πολύ, βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Αλμέιδα, είναι σημαντικό για έναν παίκτη να συνεργάζεται με έναν προπονητή που τον ξέρει», υπογράμμισε και καταλήγοντας υπογράμμισε: «Πολλοί εκφέρουν γνώμη για το μέλλον του. Εφόσον νιώθει καλά στην Ελλάδα, πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσει στην Ελλάδα από τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει η πρόκληση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του»

Πηγή: SDNA.gr 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X