La Liga: "Ζωντανή" η Αλμερία

La Liga: "Ζωντανή" η Αλμερία
Photo Credits: INTIME

Η Αλμερία επιβλήθηκε με 3-0 της Μαγιόρκα και είναι "αγκαλιά" με την παραμονή της στην La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην LaLiga βρίσκεται από σήμερα η Αλμερία, μετά το 3-0 επί της Μαγιόρκα, ενώ απέναντι στην Έλτσε που έχει υποβιβαστεί, η Χετάφε με το 1-1 που παραχώρησε στην έδρα της «κλώτσησε» τεράστια ευκαιρία για να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Η Αλμερία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της και από το πρώτο 45λεπτο είχε βάλει τις βάσεις για μία εύκολη νίκη επί της «αδιάφορης» βαθμολογικά, Μαγιόρκα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός, Λασάρο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στο 13΄,42΄,58΄, από δύο ασίστ του Κολομβιανού, Λουίς Σουάρες.

Στο «Αλφόνσο Πέρεθ» της Μαδρίτης η Χετάφε είχε θεωρητικά εύκολο έργο πριν την έναρξη του ματς με την Έλτσε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κι αν τελικά υποβιβαστεί αυτό θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο σημερινό 1-1.

Είχε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει το γκολ της νίκης, ωστόσο, οι παίκτες της δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν δεν εξαρτάται πια από αυτή εάν και η νέα χρονιά θα την βρει στην κορυφαία κατηγορία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X