Ολυμπιακός: Το μέλλον του Κούντε στην Μπόχουμ θα κριθεί κόντρα στη Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός: Το μέλλον του Κούντε στην Μπόχουμ θα κριθεί κόντρα στη Λεβερκούζεν
Photo Credits: INTIME

Το μέλλον του Κούντε του Ολυμπιακού στην Μπόχουμ θα κριθεί κόντρα στη Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπόχουμ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Χέρτα (1-1) και στην τελευταία στροφή κόντρα στη Λεβερκούζεν θα φανεί αν θα παραμείνει στην κατηγορία, η οποία έχει άμεση σχέση με τον Πιερ Κούντε.

Η ισοπαλία της Μπόχουμ (1-1) στην έδρα της Χέρτα, κράτησε την ομάδα των Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλο ζωντανή ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής για το θέμα της παραμονής της Bundesliga.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος είναι στην 15η θέση και στο +1 από τη Σάλκε που είναι στη θέση των μπαράζ και στο +3 από την Στουτγκάρδη που είναι στην επικίνδυνη ζώνη (ένα ματς λιγότερο).

Η ουραγός Χέρτα έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο οι εξελίξεις στην Μπόχουμ έχουν άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό λόγω της υπόθεσης του Πιερ Κούντε.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος χαφ αγωνίζεται ως δανεικός στη γερμανική ομάδα και στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους δύο εκατ. ευρώ.

Ωστόσο για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία η Μπόχουμ. Στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Λεβερκούζεν και εκεί θα φανεί η τελική κατάληξη της ομάδας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X