Παναθηναϊκός: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Παναθηναϊκός: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδημητρίου
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου, που αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου, που αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Παπαδημητρίου ήταν μέχρι πέρσι στο επιτελείο της ΑΕΚ και ήταν ο άνθρωπος που έφερε τον Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Το τριφύλλι ανακοίνωσε την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και συγκεκριμένα του Γιάννη Παπαδημητρίου και αυτό έγινε μετά από επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ήθελε έναν άνθρωπο ακόμα για να τον βοηθάει ιδιαίτερα κατά τις μεταγραφικές περιόδους.

Ο Σέρβος προπονητής το μετέφερε αυτό στον Γιάννη Αλαφούζο και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην πρόσληψη του πρώην τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε και άναψε το πράσινος φως για την πρόσληψή του.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος που είχε τον ρόλο αυτό στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντρεοσί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X