«Πειρατές του Ονείρου» για το πρωτάθλημα: «Πανδαισία στο Ναό»

«Πειρατές του Ονείρου» για το πρωτάθλημα: «Πανδαισία στο Ναό»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατικές Αιχμές από τους «Πειρατές του Ονείρου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
✓ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ! Άξια Πρωταθλήτρια Κυρίαρχη και Πρωταγωνίστρια η ΑΕΚΑΡΑ μας, σκόρπισε κύματα ενθουσιασμού και υπερηφάνειας στα εκατομμύρια των πιστών της σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Γιατί παντού χτυπά η Κιτρινόμαυρη Καρδιά, παντού ο Δικέφαλος Αετός εμπνέει, συγκινεί, ξεσηκώνει!!! Η Κατάκτηση αυτού του Πανάξιου Τίτλου έρχεται να προστεθεί στην ένδοξη Τροπαιοθήκη της Ομάδας της Προσφυγιάς! Πάντα τέτοια!
ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ στο Ναό αυτή την Ιστορική βραδιά! Στιγμές επικές, μεγαλειώδεις, μοναδικές που αποτυπώνονται βαθιά στην ατομική και συλλογική μνήμη και συντροφεύουν για πάντα όσους τις έζησαν! Ζήτω η ΙΔΕΑ Α.Ε.Κ, που βρίσκεται πάνω από όλα και από όλους μας! Ακολούθως: συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές μας, στον πρωτομάστορα Δ. Μελισσανίδη, στον πρωτεργάτη Ματίας Αλμέιδα, και στον πρωτομαχητή Ενωσίτικο Λαό! Τα καταφέραμε αδέρφια! Είμαστε πια Πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές!
✓ Α! ΜΠΡΑΒΟ!!! Το μεγαλύτερο και πιο τρανταχτό ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ήταν το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια τόνισε στη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και ασφαλώς εμείς οι “Πειρατές του Ονείρου” συμφωνούμε απόλυτα με αυτή τη θέση, για την οποία άλλωστε μαχόμασταν χρόνια. Πράγματι, το μεγαλύτερο ατού της Α.Ε.Κ, το “πυρηνικό της όπλο”, που τρέμει ο κάθε αντίπαλος, είναι αυτό το γήπεδο- κάστρο! Αυτό που σηματοδοτεί εδώ και τώρα τη Θριαμβευτική Αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και που εγγυάται κι ένα ακόμη πιο σπουδαίο μέλλον για την Ομάδα.
✓ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ εκτυλίχθηκαν μέσα και έξω από το Ναό, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του ματς με το Βόλο (4-0), αλλά και μετά τον αγώνα. Νέοι, μεγαλύτεροι, παιδιά, άντρες, γυναίκες, οικογένειες και παρέες, σε ένα αδιάκοπο ντελίριο, σε μια συνεχή έκσταση! Χίλια μάτια να είχε κανείς για να παρατηρεί όλους αυτούς τους ανθρώπους, τις αντιδράσεις τους, την ψυχική τους ανάταση, τα εκρηκτικά συναισθήματα που πυροδότησε ο θρίαμβος της ΑΕΚΑΡΑΣ μας…
✓ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ο χιλιοβασανισμένος και ταλαιπωρημένος που βίωσε αναρίθμητες πίκρες και περιπέτειες για πολλά-πολλά χρόνια, που τον πρόδωσαν, τον εκμεταλλεύτηκαν και τον ταπείνωσαν οι διάφοροι ψευτοσωτήρες και τα κάθε λογής λαμόγια, αυτός ο κόσμος τώρα ΞΕΣΠΑΣΕ ! Κι είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει!
✓ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑ-ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ!!! Ο πρώτιστος και μεγαλύτερος στόχος επετεύχθη! Το Πρωτάθλημα του 2023 βάφτηκε στα δοξασμένα κιτρινόμαυρα χρώματα! Όμως, επειδή είμαστε Α.Ε.Κ δεν κάνουμε στάση ποτέ και πουθενά! Είμαστε Α.Ε.Κ και, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν κάνουμε εκπτώσεις στις μεγάλες φιλοδοξίες και τα φλογερά όνειρά μας! Πάμε γερά ρε ΑΕΚΑΡΑ να τα σαρώσουμε όλα!!!
✓  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ… ας κοπάσουν (για λίγο) τα πανηγύρια και ας επικεντρωθούμε στον έτερο Άμεσο Στόχο: την Κατάκτηση ΚΑΙ του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεντρωμένοι-προσηλωμένοι-απόλυτα δοσμένοι για να διαλύσουμε μέσα στο γήπεδο το επίδοξο χαλιφάτο του βορρά και να πάρει ξανά η Προσφυγομάνα φωτιά με την Επόμενη Κούπα!
✓ Η ΑΠΑΡΧΗ… είναι αυτό το Πρωτάθλημα. Δεν είναι το τέλος, παρά μόνο η αρχή του μεγαλείου της Α.Ε.Κ, η έναρξη μιας εποποιίας που μόλις ξεκινά και που τα επόμενα χρόνια θα κορυφωθεί! Η κιτρινόμαυρη αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, αλλόθρησκοι τρέμετε.
✓ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ… Νομίζουν ότι θα αμαυρώσουν την τεράστια επιτυχία της Α.Ε.Κ, νομίζουν ότι με το ψέμα, τη λάσπη, τη συκοφαντία και τη βρώμικη προπαγάνδα θα σκεπάσουν τη λάμψη του δικέφαλου αετού που τους κατατρόπωσε. Κούνια που τους κούναγε. Στην Α.Ε.Κ δεν χαρίστηκε τίποτε ποτέ! Όλα τα κατέκτησε! Παραμερίστε ρε κακο.μοιραίοι, μάς κρύβετε τον ήλιο.
✓ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για εκείνους που κράτησαν την φλόγα αναμμένη σε καιρούς σκοτεινούς και άγριους. Αυτούς που επέλεξαν το δύσκολο δρόμο του αγώνα για την ευόδωση των ονείρων τους, από αυτόν της υποταγής στη “λογική” ενός κάλπικου ρεαλισμού. Αυτούς που επέμεναν όταν όλα έμοιαζαν χαμένα!
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!
✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!
«Πειρατές του Ονείρου» για το πρωτάθλημα: «Πανδαισία στο Ναό»

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Γεια σας Πρωταθλητές!

* Συγνώμη… Γειά σας Νταμπλούχοι θέλαμε να πούμε!

* Ενόψει κρίσιμη μάχη και στο Χάντμπολ. Εμπρός μάγκες συντρίψτε το γαβριστάν.

* Απο την Αρχή ως το Τέλος οι “Πειρατές του Ονείρου” δεν χάσαμε ούτε μια στιγμή την πίστη μας στην Ομάδα και την Κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Και οι εξελίξεις μάς δικαίωσαν!

* Παντού… γλέντια!!! Στο χορτάρι, στις κερκίδες, στα αποδυτήρια, στους δρόμους, στα μπουζούκια, στις δουλειές, παντού! Όταν ο λαός της Α.Ε.Κ γιορτάζει καίγεται το πελεκούδι!

*  Φοβερό και το γλέντι που έστησε έξω από το “Eleven” στη Νέα Φιλαδέλφεια το Πειρατικό του Ονείρου με το συγκρότημα των Κουρσάρων, του “Ρόκερ” μας, του Πετράν και της παρέας του, για το δικό μας πειρατικό εορτασμό της Κούπας. Πολύς ο κόσμος, φοβερή η ατμόσφαιρα και φυσικά το χάρηκαν άπαντες.

* Χρόνια πολλά στα αδέρφια που γιορτάζουν: “Γουΐλιαμ”, “Στάμου”, “Γερόλυκο”, “Τος”, “Νυχτόβιο”, “Σκακιστή”, μικρό Κωνσταντίνο, καθώς και στις πειρατίνες μας τις Ντίνες και τις Ελένες. Να είστε γεροί και δυνατοί, με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά!

* Στο Πανθεσσαλικό? Διαφωνούμε! Εμείς θα προτείναμε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στην Αφρική. Να εγγυηθεί το υπουργείο δημοσίας τάξεως των Ζουλού την ασφάλεια του αγώνα. Αυτό δηλαδή που δεν μπορεί να κάνει το Ελλαδιστάν.

* Μελινάκι σιδερένια, σαν τα ψηλά βουνά ψυχάρα!

* Κάποτε κάποιοι έλεγαν ότι όποιοι θέλουν πρωταθλήματα να γίνουν… Ολυμπιακοί ή Πααναθηναϊκοί. Τόση ιστορική αναίδεια απέναντι στον κόσμο της Α.Ε.Κ. Τώρα θα έχουν άραγε τα κάκαλα να βγουν απευθυνόμενοι στους αλλόθρησκους και να πουν το αντίθετο;;; Πως αν από δω και πέρα θελήσουν να πανηγυρίσουν τίτλους να πετάξουν τα πρασινοκόκκινα κασκόλ και να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα; Εεεε;;;

* Ρεσιτάλ ενθουσιασμού, πάθους και παλμού στην Πειρατική Κερκίδα! Μπράβο αδέρφια. Και στη νέα σεζόν έτσι δυνατά με ψυχή βαθιά!

* Τίγρης και Αλμέιδα :  Τακίμια!

* Μιάς και έχουμε Μάιο ας θυμηθούμε ένα από τα συνθήματα εκείνου του εξεγερτικού Μάη του 1968 που νοηματοδοτεί πολλά : “Είμαστε ρεαλιστές, επιδιώκουμε το αδύνατο”!

* Εκλογές την Κυριακή. Κανονίστε να κάνετε τη μαΚακία και να γίνετε μετά… κοψοχέρηδες (ως συνήθως).

* Ποιανού πειρατή η σέξι θεία άναψε φωτιές από το Αγρίνιο μέχρι το Μυστρά ;;.

* Εμ κι αυτός ο Αλαφούζος, πίστεψε φαίνεται στο τάξιμο, αλλά δεν του έκατσε και γι’ αυτό φαίνεται …αλαφιάστηκε και τα ‘βαλε με την Α.Ε.Κ. Περαστικά και ξύδι.

* Δ. Μελισσανίδη, βάλε μπροστά για να αποκτήσουμε ένα Κιτρινόμαυρο Κανάλι Ενημέρωσης. Δεν πάει άλλο με τη μέγα προπαγάνδα που μένει όπεν μέρα νύχτα και δεν σκάει ποτέ!

* Κάτι σαλτιμπάγκοι που μοστράρονται τώρα πρώτη μούρη στο Ναό είναι αυτοί οι ίδιοι που κάποτε χλεύαζαν την ιερή υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας. Άιντε ρε σούργελα τραβάτε για… κολοτούμπες.

* Και από όψιμους πανηγυρτζήδες άλλο τίποτε κι από αυτό το φρούτο. Εμείς 1 ερώτηση μόνο θα κάνουμε: πόσοι απ’ αυτούς ήταν τότε στα συλλαλητήρια που διοργανώναμε για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;;; Άβολο το ερώτημα ε ;

* Κουΐζ: πότε “προβλέπεται” ο… νέος Σαλιαρέλης εκεί στο λιμάνι; Ο ευρών κερδίζει κορνέ!

* Κύριε Ανατολιωτάκη, οι αληθινοί Ενωσίτες δεν ξεχνούν ποτέ την προσφορά σου!

* Κι όμως κάποια παιδιά που αγωνίστηκαν για το γήπεδο δεν μπόρεσαν να είναι μέσα στη γιορτή. Δεν… χωρούσαν βλέπετε! Αλλά χώρεσαν κάποιοι “Ιούδες” και “Δούρειοι Ίπποι”. Θα επανέλθουμε κάποια στιγμή επ’ αυτού.

* Κι από εκεί ψηλά από τη γειτονιά των αγγέλων πανηγύριζαν μαζί μας τα αδέρφια “που έφυγαν νωρίς”…

* Ρίξτε τους την Τετάρτη τρία τόπια να… κλείσει ο λογαριασμός!

* Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για την εκδίκηση των ονείρων μας!

* Κιτρινόμαυρη Θεά, πόσο ομορφαίνεις τη ζωή!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X