Η ΑΕΚ έχασε ένα μοναδικό άνθρωπο, ο άδοξος χαμός του Μιχάλη Αρκάδη (VIDEO)

Η ΑΕΚ έχασε ένα μοναδικό άνθρωπο, ο άδοξος χαμός του Μιχάλη Αρκάδη (VIDEO)

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, ο αγαπητός σε όλους Μιχάλης Αρκάδης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από ανακοπή που υπέστη στην εξέδρα των επισήμων της Ριζούπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα πριν από 33 χρόνια, η οικογένεια της ΑΕΚ βυθίστηκε στο πένθος και στη θλίψη. Ο «καπετάνιος« Μιχάλης Αρκάδης, ένας από τους πιο πιστούς, σεμνούς και ανιδιοτελείς στρατιώτες της ΑΕΚ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στο γήπεδο της Ριζούπολης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα (0-0).

Ηταν μόλις 51 ετών, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε. Από καιρό είχε θέματα με την υγεία του και εκείνο το καταραμένο απόγευμα έμελλε να είναι το τελευταίο του. Λίγο πριν τον αγώνα, μιλώντας με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και κάποιους άλλους επιφανείς Ενωσίτες στο μπαρ του γηπέδου, έχασε τις αισθήσεις του.

Ηταν ένα «μαζικό έμφραγμα του μυοκαρδίου» που αποδείχθηκε μοιραίο. Ο Λάκης Νικολάου και ο Νίκος Πανταζής προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις και με τη χρήση απινιδωτή, ενώ ο πρώτος τον συνόδευσε στο κοντινό νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας «Αγία Ολγα». Εκεί όμως, ο Μιχάλης Αρκάδης άφησε την τελευταία του πνοή.

Όταν πια έφτασαν από τον Πειραιά στο νοσοκομείο η σύζυγός του Κούλα και τα παιδιά του Νίκος και Αγγελική, βρήκαν τον Νικολάου να κλαίει, έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι τις τελευταίες στιγμές ενός αγαπημένου του ανθρώπου, με τον οποίον συνέδεε μια φιλία σχεδόν δύο δεκαετιών.

Ο Μιχάλης Αρκάδης ήταν ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής που από πολύ νέος είχε ξεχωρίσει στον επαγγελματικό του κύκλο, αλλά και στην κοινωνία της ΑΕΚ. Όταν ανέλαβε ο Λουκάς Μπάρλος το 1974, ο Αρκάδης ήταν ένας από αυτούς που εμπιστεύθηκε άμεσα. Ηταν κοντά του σε όλη εκείνη την ένδοξη διαδρομή, βάζοντας μάλιστα πολλές φορές χωρίς δεύτερη σκέψη το χέρι στην τσέπη, όποτε χρειαζόταν.

Όταν πια ο Μπάρλος αποτέλεσε παρελθόν, ο Μιχάλης Αρκάδης συνέχισε να είναι κοντά στην ΑΕΚ και μάλιστα κλήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ανδρέα Ζαφειρόπουλο να αναλάβει την προεδρία το καλοκαίρι του 1982. Υπό την καθοδήγησή του η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 1983, τον μόνο τίτλο των «πέτρινων» χρόνων, όμως αμέσως μετά παραιτήθηκε, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος με την ανανέωση του συμβολαίου του Θωμά Μαύρου. Ανέλαβε το δίδυμο Παναγίδη-Ρουσσάκη και ο Μιχάλης Αρκάδης επέστρεψε στην εξέδρα, ανάμεσα στους φιλάθλους. Πιστός στρατιώτης και αφανής εργάτης ως τη τελευταία του στιγμή. Ακόμα κι αυτή, κοντά στην ΑΕΚ ήταν…

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X