Όταν ο Μπλάνκο ήταν συμπαίκτης με τον Ρόα!

Όταν ο Μπλάνκο ήταν συμπαίκτης με τον Ρόα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν συμπαίκτης με τον Κάρλος Ρόα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μοίρα τα φέρνει έτσι μερικές φορές που δεν πιστεύουμε κάποιες ιστορικές συμπτώσεις. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν προσκεκλημένος τς ΠΑΕ ΑΕΚ στη φιέστα του πρωταθλήματος μαζί με κάποιους πρώην συμπαίκτες του.

Ο λόγος για τον Ζούλιο Σέζαρ, τον Γκουστάβο Μαντούκα και τον Νάτσο Σκόκο με τον τελευταία να μην καταφέρνει να παραστεί στην Ελλάδα. Ωστόσο, στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» βρήκε ακόμα έναν πρώην συμπαίκτη του που κανείς δεν ήξερε πως είχαν αγωνιστεί μαζί. Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλο Ρόα.

Ένας τερματοφύλακας της Αργεντινής που η τελευταία ομάδας της ιστορικής του καριέρας ήταν η Κλαμπ Ολίμπο με τη φανέλα της οποίας κρέμασε τα γάντια του το 2007. Την ίδια σεζόν, 2006-07, αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα της Ολίμπο και ο νεαρός τότε Ίσμαελ Μπλάνκο και μαζί κατάφεραν να πάρουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Σε 26 παιχνίδια τότε έβαλε 5 γκολ.

Η επόμενη σεζόν έφερε τον «Ζορό» στην ΑΕΚ και η… ιστορία είναι γνωστή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X