Τέλος η σεζόν για τον Φατζόλι, του έσπασε η κλείδα στο μαρκάρισμα του Γκουντέλι

Τέλος η σεζόν για τον Φατζόλι, του έσπασε η κλείδα στο μαρκάρισμα του Γκουντέλι
Photo Credits: INTIME

Ο Νικολό Φατζόλι αποχώρησε με φορείο μετά το δυνατό μαρκάρισμα του Νεμάνια Γκούντελι, με τις εξετάσεις να δείχνουν σήμερα πως έχει σπάσει την κλείδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος η σεζόν για τον Νικολό Φατζόλι!

Ο Ιταλός χαφ της Γιουβέντους στάθηκε άτυχος στον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, αφού ο Νεμάνια Γκούντελι του έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο. Μια φάση, στην οποία δεν δόθηκε καν κάρτα στον μεσοαμυντικό των Σεβιγιάνων.

Ο Φατζόλι, όπως φάνηκε από τις σημερινές εξετάσεις του, υπέστη σπάσιμο στην δεξιά κλείδα του και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Μάλιστα, φαίνεται πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου αύριο Σάββατο (20/05) στο «J|Medical».

Ο χαφ της Γηραιάς Κυρίας φαίνεται πως θα μείνει σε ακινησία και εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δύο μήνες, χάνοντας και μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X