Ερωτικό «τρίγωνο» μεταξύ πρωταθλητών - Τους έπιασε στο ξενοδοχείο - «Μπορώ να πηδ@@ με όποιον θέλω» (ΦΩΤΟ)

Ερωτικό «τρίγωνο» μεταξύ πρωταθλητών - Τους έπιασε στο ξενοδοχείο - «Μπορώ να πηδ@@ με όποιον θέλω» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκάνδαλο μεγατόνων με ονόματα, περιγραφές και πιπεράτες αποκαλύψεις. Η εντυπωσιακή “πέτρα του σκανδάλου” αποκαλύπτει γιατί τον… κερατώσε, πώς το έκανε, αλλά και πώς τους έπιασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε όλη η ομάδα!

Ηταν Ιούλιος του 2011. Το πρώτο κύμα καύσωνα που είχε πλήξει τη βόρεια Ιταλία στις 13 Ιουλίου μόλις άρχιζε να υποχωρεί. Οι Ιταλοί απολάμβαναν το καλοκαίρι τους όταν μια φήμη για τη διασημότερη αθλήτριά τους άρχισε να κυριεύει τη χώρα: η κορυφαία κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι πρωταγωνιστούσε σε ερωτικό τρίγωνο.

Μια χώρα σύρθηκε πίσω από την κλειδαρότρυπα και ο κίτρινος Τύπος θησαύριζε από τα υπονοούμενα για προδοσίες, λυσσαλέους καυγάδες και κουτσομπολιά. Δώδεκα χρόνια αργότερα η «θεϊκή» (Divina) Πελεγκρίνι, όπως την αποκαλούν οι Ιταλοί αποφάσισε να ρίξει φως στην ιστορία και ουσιαστικά να επιβεβαιώσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ερωτικό τρίγωνο που είχε αναστατώσει τη χώρα της μέσω της αυτοβιογραφία της που μόλις κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο «Oro» (Χρυσό).

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X