Μία ανάσα από το Champions League μετά από 20 χρόνια η Νιούκαστλ

Μία ανάσα από το Champions League μετά από 20 χρόνια η Νιούκαστλ

H Νιούκαστλ πήρε τη μία απ' τις δύο νίκες που ήθελε για να «σφραγίσει» και μαθηματικά το «εισιτήριό» της για το επόμενο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Νιούκαστλ πήρε τη μία απ’ τις δύο νίκες που ήθελε για να «σφραγίσει» και μαθηματικά το «εισιτήριό» της για το επόμενο Champions League, καθώς συνέτριψε την Μπράιτον με 4-1 σε εξ αναβολής αγώνα για την 25η αγωνιστική κι απέκτησε «αέρα» 4 βαθμών απ’ την 5η Λίβερπουλ.

Πλέον οι «ανθρακωρύχοι» ψάχνουν ένα τρίποντο στα δύο παιχνίδια που έχουν μπροστά τους με τη Λέστερ (22/5, εντός) και την Τσέλσι (28/5, εκτός) για να επιστρέψουν μετά από 20 χρόνια στην κορυφαία, ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Νιούκαστλ πήρε ισχυρό προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο, μετά το αυτογκόλ του Ουντάβ στο 22′ και το πολύ ωραίο τελείωμα του Μπερν στο 45’+4′. Το τέρμα του Ουντάβ στο 51′ «πάτσισε» το λάθος που έκανε στη φάση του 1-0 και «έβαλε» ξανά την Μπράιτον στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» οριστικά το ματς στο 90′ με τον Γουίλσον και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με των Γκιμαράες, φτάνοντας στο εμφατικό 4-1.

Υπενθυμίζεται ότι το κυρίως… πιάτο της 25ης αγωνιστικής διεξήχθη το διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι αναμετρήσεις της Νιούκαστλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν αναβληθεί, λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στον τελικό του League Cup.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X