Βούρος: «Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ άλλαξε τη δυναμική της Νέας Φιλαδέλφειας» (VIDEO)

Βούρος: «Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ άλλαξε τη δυναμική της Νέας Φιλαδέλφειας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για την ΑΕΚ και το νέο της γήπεδο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Βούρος για τον ρυθμό στον οποίο χόρευε η Νέα Φιλαδέλφεια στη γιορτή που έστησε η ΑΕΚ όταν στέφθηκε πρωταθλήτρια αλλά και τη γενικότερη αλλαγή που υπάρχει στην πόλη του έπειτα από την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena».

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας είπε μεταξύ άλλων στη Ναυτεμπορική: «Το σημαντικό είναι ότι μετά από μια πολύ καλή χρονιά απορρίψαμε κάθε αμφιβολία που υπήρχε για την ύπαρξη του γηπέδου στην περιοχή. Θεωρώ ότι με την τελευταία βραδιά (της φιέστας) επιβεβαιώθηκε πως όταν προσέχεις το “σπίτι σου” και έρχεσαι σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και τους οπαδούς, τα πράγματα μπορεί να κυλήσουν ομαλά».

Παράλληλα σχολίασε τις βοήθειες που παρέχει το γήπεδο στην περιοχή: «Το γήπεδο και το brand name της ΑΕΚ έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα της περιοχής. Ακόμη η “Αγιά Σοφιά” μας προσέφερε οικονομική ευημερία και μαζί με την “Ένωση” ανεβαίνει και η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας”.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Βούρος:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X