Θέλει Κανσέλο η Άρσεναλ

Θέλει Κανσέλο η Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Τον Ζοάο Κανσέλο θέλει να κάνει δικό της η Άρσεναλ, καθώς ο Πορτογάλος δεν θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν «βόμβα» έσκασε τον Ιανουάριο η «μετακόμιση» του Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπάγερν Μονάχου, με τη μορφή δανεισμού, όμως ο «γάμος» τους δεν θα… στεριώσει. Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ – χαφ μετράει μέχρι στιγμής με τους Βαυαρούς ένα γκολ και έξι ασίστ σε 19 εμφανίσεις, όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τόμας Τούχελ για την ερχόμενη σεζόν και δεν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα των 70 εκατομμυρίων ευρώ για την αγόρα του.

Ο 28χρονος αμυντικός δύσκολα θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ περιμένει στη… γωνία. Σύμφωνα με τον Ματ Λο της Telegraph οι Κανονιέρηδες τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και τον θεωρούν ιδανική αναβάθμιση για την δεξιά πτέρυγα. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη σεζόν οι Λονδρέζοι πήραν από τους Πολίτες τον Γκάμπριελ Ζεσούς και τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο.

Φυσικά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν «παίζει» μόνη της για τον Ζοάο Κανσέλο και στο «κυνήγι» της απόκτησης του Πορτογάλου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X