Τι θα ισχύσει για φιλάθλους στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Όσα αποφασίστηκαν σήμερα

Τι θα ισχύσει για φιλάθλους στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Όσα αποφασίστηκαν σήμερα
Photo Credits: INTIME

Η Αστυνομία ήταν κάθετα αντίθεση στην παρουσία έστω και ελάχιστου κόσμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον Βόλο διαμορφώνεται σταδιακά.

Λίγο νωρίτερα έλαβε χώρα η καθιερωμένη σύσκεψη ανάμεσα στις ομάδες και την Αστυνομία για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου. Οι Αρχές ήταν κάθετες αντίθετες στο αίτημα των ομάδων για -έστω- περιορισμένο αριθμό φιλάθλων και δήλωσαν πως είναι κατηγορηματικά αντίθετες.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως δεν στάθηκε δυνατό για τις ομάδες ούτε να μπουν σε συζήτηση με την Αστυνομία για τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορούσα να φιλοξενήσουν καθώς οι Αρχές κατέστησαν σαφές πως δεν δέχονται ούτε έναν στο γήπεδο.

Η Αστυνομία αποδέχθηκαν να υπάρξουν μόνο 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των δύο ΠΑΕ. Επίσης η Αστυνομία αλλά και η ΕΠΟ, αρνήθηκαν και την παρουσία μαθητών στο Πανθεσσαλικό καθώς υποστήριξαν πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω συνοδών.

Παρότι αμφότερες οι ομάδες δεσμεύθηκαν και θα προχωρήσουν και σε έκδοση αναλυτικών ανακοινώσεων, πρέπει να σημειωθεί πως την μέρα του τελικού όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην πόλη του Βόλου θα έχουν αστυνομικά μπλόκα.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ στην σύσκεψη ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από το τμήμα διοργάνωσης αγώνων της ΠΑΕ. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι Υπεύθυνοι ασφαλείας της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X