Στο πλευρό της Ίντερ ο Γιάννης, αν και δεν ήξερε τον αντίπαλο του τελικού

Στο πλευρό της Ίντερ ο Γιάννης, αν και δεν ήξερε τον αντίπαλο του τελικού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν αλλά στις προβλέψεις του για τον τελικό υπέπεσε σε… φάουλ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση και Κώστα, παρακολούθησαν τον δεύτερο αγώνα του ιταλικού «εμφυλίου» για την ημιτελική φάση του Champions League μεταξύ Ίντερ και Μίλαν. Η ομάδα της Ίντερ, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, επικράτησε και στη ρεβάνς με 1-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάτι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε έξαλλα.

Μάλιστα, έκανε και στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου πανηγυρίζει με τα αδέρφια του την νίκη – πρόκριση της Ίντερ στον μεγάλο τελικό της Πόλης.

Ωστόσο, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς υπέπεσε σε μία μεγάλη γκάφα! Έκανε ένα γκάλοπ στο ίδιο στόρι στο οποίο καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να απαντήσουν στο ποια θα είναι η αντίπαλος της Ίντερ στον μεγάλο τελικό. Μάντσεστερ Σίτι ή Μπάγερν Μονάχου. Βέβαια ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X