Επική «σφαλιάρα» σε Αλαφούζο από την Θύρα 13 Χανίων: «Έπαιξες πολύ άσχημα με την νοημοσύνη μας, άφησες τον ΠΑΟ χωρίς σοβαρές μεταγραφές!»

Επική «σφαλιάρα» σε Αλαφούζο από την Θύρα 13 Χανίων: «Έπαιξες πολύ άσχημα με την νοημοσύνη μας, άφησες τον ΠΑΟ χωρίς σοβαρές μεταγραφές!»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα... βρίσκει σκούρα με τον κόσμο του ΠΑΟ μετά τις ασυναρτησίες που δήλωσε δημοσίως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Θύρα 13 Χανίων με πολλά χρόνια δίπλα στον Παναθηναϊκό εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου για τα… παράξενα που δήλωσε για το πως χάθηκε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και τον τρόπο που διοικεί τον ΠΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί ανακοίνωση…

Επειδή με τις δηλώσεις Αλαφούζου σήμερα νιώσαμε ότι κάποιος παίζει πολύ άσχημα με τη νοημοσύνη μας και η πίκρα μας για το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα φέτος δεν είναι κάτι εύκολα διαχειρίσιμο , ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Καταρχάς, δεν είμαστε γαμημένα χρυσόψαρα. Είδαμε διάφορους αυλοκόλακες και γλείφτες να γράφουν για Αλαφούζο από τα παλιά. Ειλικρινά, αλήθεια τώρα; ΠΟΙΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΡΕ ΤΑΣΟΥΛΗ … Αλαφούζος από τα παλιά στη δικιά μας μνήμη και αντίληψη, σημαίνει διασυρμός του Παναθηναϊκού με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο για 10 και πλέον χρόνια. Κατά δεύτερον δεν μας είπε τι στο διάολο έκανε για να μην γίνουν αυτά που έγιναν και να χάσουμε το πρωτάθλημα… ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ….

Τόσα χρόνια κρυβόσουν σαν τον ποντικό και δήλωνες ότι δεν είσαι κάτι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τόσα χρόνια δεν είχες τ’ αρχίδια να βγεις να πεις δυο λέξεις στον κόσμο. Στον ίδιο κόσμο που έβλεπε την ομάδα του να διασύρετε από κάθε τυχάρπαστο κοράκι και από κάθε ομαδούλα της σειράς, στον κόσμο που πόνεσε, δάκρυσε, τσακώθηκε, μπήκε φυλακή, κατηγορήθηκε, λοιδορήθηκε … Αλλά ήταν πάντα εκεί να πολεμάει απέναντι σε όλους και σε όλα… Και τώρα που πήραμε τη 2η θέση θυμήθηκες να εμφανιστείς για να μας πεις τους λόγους που χάσαμε το πρωτάθλημα για τους οποίους δεν φρόντισες να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ…

Στην ουσία μιλάμε για καπήλευση της υπερπροσπάθειας Ιβάν και παιχτών, από έναν απίθανο τύπο που τόσα χρόνια είναι άφαντος. Που ακόμα και φέτος άφησε την ομάδα χωρίς σοβαρές μεταγραφές τον χειμώνα, να σφάζεται από ακραία αντιπαναθηναϊκές διαιτησίες και να χάνει το πρωτάθλημα υποχρεωμένη να παίξει με κόβιντ. Παλιά ήταν η μάχη ενάντια στο κατεστημένο μέσω Τουίτερ, τώρα έχουμε συνεντεύξεις που το κατακεραυνώνουν κατόπιν εορτής.

Αλλά δε φταίει αυτός, φταίει κι ο κόσμος, που έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ η αντίληψη του για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός (σημαίνει πρωταθλητισμός!!), ώστε να δώσει την εντύπωση πως δίνει συγχωροχάρτι στον ιδιοκτήτη και ότι είναι ικανοποιημένος με μια καλή πορεία και έναν παραλίγο τίτλο. Για μας το βάρος είναι αβάσταχτο, είναι άλλη μια χρονιά μακριά από τη φυσική μας θέση, που είναι μόνο η κορυφή! Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και ευκαιρίες για ξεπλύματα στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Απ’ αυτά δε θα πάρουμε.

ΥΓ. Όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι-γλείφτες …ΟΛΟΙ μακάρι κάποτε να πάρετε χαμπάρι πόση ζημιά κάνετε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τον κόσμο του με τις μαλακίες που του πλασάρετε.

Υ.Γ.2 Το περιοδικάκι των MAD και το forum των WEB γέννησε συνειδήσεις σε πέταλα και κερκίδες…Δίδαξε οπαδική κουλτούρα σε κόσμο ειδικά που δεν έμπαινε σε συνδέσμους ή ήταν στη δεύτερη γραμμή αυτών.

Όσο δε βρίσκουμε τρόπο να γαλουχήσουμε τις νέες γενιές με σωστή οπαδική κουλτούρα, τόσο το ιδεολογικό χάσμα θα μεγαλώνει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X