Γκουαρδιόλα: «Όταν ήρθα στην Σίτι ουδείς μου ζητούσε το Champions League, τώρα όμως είναι το μόνο που μας λείπει»

Γκουαρδιόλα: «Όταν ήρθα στην Σίτι ουδείς μου ζητούσε το Champions League, τώρα όμως είναι το μόνο που μας λείπει»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θυμήθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει αποκλειστεί στους 7 από τους 10 ημιτελικούς Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα

«Λέω στους παίκτες μου να ζήσουν τη στιγμή και να την απολαύσουν επειδή είναι τυχεροί. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό, εξαρτάται από εμάς, θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα ώστε να είμαστε οι εαυτοί μας.

Φτάνουμε σε αυτό το ματς όντας σε καλή κατάσταση αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από την Ρεάλ, δεν φτάνει η θέληση», τόνισε αρχικά ο Καταλανός προπονητής, για να συμπληρώσει:

«Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από την Ρεάλ και καλύτερα σε σύγκριση με τον πρώτο ημιτελικό. Είμαστε στον τελικό του FA Cup και ένα βήμα από την κατάκτηση της Premier League.

Όταν ήρθα εδώ, ουδείς μου ζητούσε να πάρουμε το Champions League, όμως μόνο αυτό μας λείπει. Έχουμε κερδίσει όλους τους τίτλους εκτός από αυτόν, τον θέλουμε.

Ο κόσμος λέει πως είμαστε κοντά, εγώ νομίζω όμως ότι είμαστε μακριά. Ουδείς μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα επιστρέψουμε, οπότε από τη στιγμή που είμαστε εδώ, πάμε να το πάρουμε».

Όσον αφορά στο αν τα παιχνίδια που έπονται, αναμένεται να καθορίσουν την κληρονομιά που θα αφήσει στην Μάντσεστερ Σίτι, από τη στιγμή που το τρεμπλ είναι εφικτός στόχος, είπε:

«Είναι ήδη εξαιρετική! Η κληρονομιά που αφήνω είναι μία μεγάλη γενιά παικτών, έχουμε κατακτήσει πολλούς τίτλους και δεν θα κριθούν από το Champions League. Η καλύτερη κληρονομιά που μπορούμε να έχουμε είναι να έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και να διασκεδάζουμε πολύ.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, δεν είμαστε ανόητοι, ίσως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα.

Έχω πάρει μέρος σε 10 ημιτελικούς Champions League και έχω χάσει στους 7, ξέρω την αίσθηση που αφήνει. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δυνατή η Ρεάλ στην Ευρώπη, αν το ήξερα, θα γνώριζα τον τρόπο για να τους νικήσω.

Έχουν πάντα ποιοτικούς παίκτες, χωρίς αυτά τα στάνταρντ δεν θα είχαν πετύχει τους στόχους τους».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X