Σίλβα: Φουλάρει για την απόκτηση του Πορτογάλου η Παρί

Σίλβα: Φουλάρει για την απόκτηση του Πορτογάλου η Παρί
Photo Credits: INTIME

Το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται να εξετάζει, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει για το «μπαμ» η Παρί Σεν Ζερμέν.

Δημοσίευμα της γαλλικής Equipe αναφέρει ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι , αλλά και το ότι βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να επιστρέψει στη Γαλλία, αλλά για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα, ωστόσο φαίνεται πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση του Ιλκάι Γκιντογκάν και του Λιονέλ Μέσι, που μένουν και οι δύο ελεύθεροι το καλοκαίρι από τις ομάδες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 28χρονου διεθνή με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το 2025 και οι «πολίτες», δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 70-80 εκατ. ευρώ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X