Η ΑΕΚ αδιαφορεί για όσα είπε ο Αλαφούζος και δεν του δίνει… υπόσταση

Η ΑΕΚ αδιαφορεί για όσα είπε ο Αλαφούζος και δεν του δίνει… υπόσταση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος το πρωί στον Sport Fm 94,6 θεωρώντας πως η εικόνα στο γήπεδο είναι η καλύτερη απάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με τα όσα δήλωσε το πρωί στον Sport Fm 94,6 ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού,. Γιάννης Αλαφούζος.

Η ΑΕΚ επί της ουσίας δεν ασχολείται με τον Αλαφούζο και δεν θέλει να το κάνει για να μην του δώσει υπόσταση. Η αίσθηση που κυριαρχεί στο εσωτερικό της Ένωσης είναι πως η ιστορία έχει εξελιχθεί σε παρωδία και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ «μόνο υπόσταση θα δίναμε με οποιοδήποτε σχόλιο».

Επί της ουσίας στην ΑΕΚ δεν ασχολούνται με τον 2ο της βαθμολογίας, τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει, να πάρει τρίποντο σε τέσσερα σερί ματς στα πλέι οφ.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι η εικόνα στο γήπεδο, αλλά και στα πλέι οφ είναι η καλύτερη απάντηση προς όλους και δη προς τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ενώ στην ΑΕΚ δεν απέφευγαν με αρκετή δόση χιούμορ και ειρωνείας να υποστηρίζουν και προφανώς δικαίως πως «η Ένωση τουλάχιστον δεν έχει κάνει τοποθετήσεις στις οποίες να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στα ματς άλλων ομάδων μη ανταγωνιστικών».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X