Μοράντ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό μισής χρονιάς

Μοράντ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό μισής χρονιάς

Ο Τζα Μοράντ δε δείχνει μεταμέλεια και αναμένεται αυτή τη φορά να του επιβληθεί βαριά τιμωρία για το νέο περιστατικό παρουσίας του με όπλο στο χέρι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζα Μοράντ δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του με τον ίδιο να εμφανίζεται για ακόμα μία φορά με όπλο και να κινδυνεύει με μεγάλη ποινή.

Ο άσος των Γκρίζλις εμφανίστηκε για δεύτερη φορά σε βίντεο στα social media φίλου του κρατώντας ένα όπλο, προκαλώντας αφενός την αντίδραση της ομάδας του, που τον έθεσε εκτός προπονήσεων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με αναφορές από τις ΗΠΑ και από ανθρώπους του πρωταθλήματος, ο 23χρονος γκαρντ είναι πολύ πιθανό να χάσει ακόμα και τη μισή ερχόμενη σεζόν (2023-24), καθώς είναι υπότροπος. Πρέπει να τονιστεί πως ο Μοράντ για παρόμοιο σκηνικό με όπλο μέσα στη φετινή σεζόν τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 8 αγώνων, όμως τώρα η ποινή αναμένεται να είναι πιο βαριά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X