Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο Ρονάλντο: «Αρκετά πια!»

Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο Ρονάλντο: «Αρκετά πια!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρονάλντο πήρε θέση ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Βαγιαδολίδ για τη διαιτησία.

Αιτία αποτέλεσε το κακώς ακυρωθέν γκολ του Σέρχιο Εσκουδέρο στη χθεσινή αναμέτρηση με την Σεβίλλη (0-3). Ο Βραζιλιάνος άλλοτε μεγάλος επιθετικός έχει στο παρελθόν επικριθεί από το κοινό της ομάδας ως εξαιρετικά… μετριοπαθής και φαίνεται πως αποφάσισε να βγει μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς η ομάδα του είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

«Απαράδεκτο! Μέχρι τώρα είχαμε μείνει σιωπηλοί και εκφράζαμε τη δυσαρέσκειά μας μόνο επισήμως σε συναντήσεις, χωρίς να το κάνουμε δημόσια. Όμως αρκετά πια! Είμαστε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και απαιτούμε εξηγήσεις. Τόσο σοβαρά λάθη μπορεί να κρίνουν μια ολόκληρη σεζόν. Ένα πράγμα θέλουμε να κάνουμε σαφές: θα παλέψουμε απέναντι σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ γιατί είμαστε η Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Η ομάδα μας, ο κόσμος μας, η πόλη μας, έχουν δώσει τα πάντα και δεν θα επιτρέψουμε να μας το στερήσει κανείς», ανέφερε σε Tweet το «φαινόμενο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X