Η ΑΕΚΑΡΑ το σήκωσε και ακόμα δεν είδατε τίποτα! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Η ΑΕΚΑΡΑ το σήκωσε και ακόμα δεν είδατε τίποτα! (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τη στιγμή που ο Σέρχιο Αραούχο σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος με τον Πέτρο Μάνταλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το έκανε. Η ΑΕΚ σήκωσε ξανά το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην πρώτη χρονιά της επιστροφής στο σπίτι της, ο Δικέφαλος του Ματίας Αλμέιδα κατέκτησε πανάξια το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!

Σε ένα υπέροχο σκηνικό που στήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, οι παίκτες, το τεχνικός επιτελείο και όλα τα μέλη της Ένωσης βγήκαν από τη φυσούνα ακούγοντας το όνομά τους από 32.000 τρελαμένους ΑΕΚτζήδες.

Το όνομα του Ματίας Αλμέιδα ακούστηκε μέχρι την πατρίδα του την Αργεντινή, άναψε καπνογόνο πάνω στην σκηνή. Ενώ ο Σέρχιο Αραούχο με τις πατερίτσες και το περιβραχιόνιο αφιερωμένο στον Άλκη Καμπανό σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο.

Δείτε τη στιγμή της απονομής του 13ου πρωταθλήματος στην ΑΕΚΑΡΑ:



Δείτε εικόνες: Η ΑΕΚΑΡΑ το σήκωσε και ακόμα δεν είδατε τίποτα! (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚΑΡΑ το σήκωσε και ακόμα δεν είδατε τίποτα! (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚΑΡΑ το σήκωσε και ακόμα δεν είδατε τίποτα! (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚΑΡΑ το σήκωσε και ακόμα δεν είδατε τίποτα! (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚΑΡΑ το σήκωσε και ακόμα δεν είδατε τίποτα! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X